Hartreanimatie Stichtse Vecht

Samen met de gemeente Stichtse Vecht werken wij aan een netwerk van burgerhulpverleners. Samen proberen wij zoveel mogelijk burgers te leren reanimeren + AED. Elk jaar proberen wij als vereniging minstens 3 (herhalings)cursussen te geven.
Na dat u de cursus voltooid heeft kunt u zich aanmelden bij HartslagNu. Wanneer u zich aanmeldt kunt u worden opgeroepen voor een reanimatie. Meer hierover vindt u op www.hartslagNu.nl.

U hoeft zich natuurlijk niet aan te melden op HartslagNu.nl. Alleen al dat u kunt reanimeren is fijn, voor uzelf en uw naasten.
Wilt u zich hiervoor aanmelden of heeft u vragen? Mail naar secretariaat-EHBO@ehbo-loenenaandevecht.nl

Via de hartstichting kun u zich, als er een cursus bij ons gepland staat, ook aanmelden. Voor meer informatie over de hartstichting bezoek dan www.hartstichting.nl.

crossmenu